joi, aprilie 23, 2009

Glas fara ganduri

Chiar începem...

Lumea se schimba in nesfarsit. De as putea schimba o particica numai pentru mine, Dumnezeu nu m-ar lasa, de as dori sa schimb doar toata Lumea, Dumnezeu m-ar impiedica.

Promovam si eliberam noi idei si noi lipsuri.
Solutiile nu sunt pentru a le vedea si acestea vin in viata de zi cu zi.
Tot mai multe lucruri amagitoare apar la fiecare pas care il facem si ne gandim de n-ar fi mai bine sa facem tot 2 pasi inapoi, dar in orice directie, lumea este aceeasi si aceleasi lovituri le ai in fiecare calcare.

Un comentariu:

proweb spunea...

Asa este Delia,
astazi inca multi din tineri si aproape toata generatia adulta au conceptii ce nu au nimic comun cu drumul catre Lumina cum il numesti tu, deci spre un viitor mai frumos. Desigur ca nici-unul nu recunoastem...cum eu? pai tu nu sti ca eu pot si dreg...dar lasa-l singur nesupravegheat si in doi timpi si trei miscari, cum se zice, isi da arama pe fata. Egoist, gandire doar personala, nu-i pasa de nimeni, etc.

Da Dealia, sunt 50 de ani in care le-a fost bine celor care nu munceau, care nu aveau calitati dar erau conducatori. Si totusi romanul de la talpa tarii a muncit dar nu i-a fost bine, era bine tinut in lanturi.

O parte din voi, cei tineri care realizati inca pericolul, trebuie sa-l si depasiti si numai voi veti putea face acest lucru. La orizont se anunta pericole inca foarte mari, printre care sa-i zic mai bland, asa numita oligarhie financiara si altele mai marunte dar cu rol grozav, uite problema ecologica combinata cu schimbarea climatica din care inca nu se spune adevarul de laboratorele de cercetare deoarece nu sunt lasate.

Cu toate acestea sunt tineri multi ca tine, din care inca unii se mai instruiesc, tineri cu un bogat potential bagaj de cunostinte. Cunosc multi care dintr-un motiv sau altul nu vor sa plece in strainatate, desi la prima vedere vorba aceea "sa vezi si sa nu crezi", da de ei avem nevoie. Eu spun ca se vad inca luminitele a ceea ce ar putea deveni tara noastra. Avem o istorie superba, inca nedezvaluita in adevarata ei lumina. Tot din interese ale oligarhiei internationale. Dar, sper din tot sufletul ca tara asta va renaste din nou, datorita voua. Stiu, vi se cer eforturi mari, poate inca sunteti putini, dar sa va ajute Dumnezeu sa fiti mari si tari.